Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новорічний бум, або Як діти бухгалтерів подарунки отримали

January 17, 2013

[p684]
Давайте на якусь мить повернемося в дитинство і пригадаємо, що ми відчували напередодні і під час новорічних свят. Погодьтеся, це була казкова атмосфера: очікування дива, прихід Діда Мороза і, звичайно ж, море солодощів. Безумовно, хочеться повернути ті відчуття або, як мінімум, подарувати їх своїм діткам. 

Бухгалтерська компанія «Баланс-Клуб» зробила свій внесок у створення святкового настрою бухгалтерів та їх дітей. 

За підтримки Всеукраїнського бухгалтерського клубу була організована всеукраїнська новорічна акція, яка мала основну мету – проявити турботу про бухгалтерів та їх дітей. Із 18 грудня по 14 січня в кожному регіоні України відбулися святкові заходи, на яких дітям вручили солодкі подарунки, а їх батьки-бухгалтери отримали цінні знання на засіданнях бухгалтерських клубів. 

Погодьтеся, це досить зручно. У той час як Ви підвищуєте свою кваліфікацію як фахівець у сфері бухгалтерії, у сусідньому приміщенні ваші діти граються, веселяться і заряджаються позитивними емоціями, знаходять нових друзів й отримують солодкі подарунки. 

За час акції по всій Україні відбулося більше 25 заходів. Більше 10 000 бухгалтерів<нашої країни відчули підтримку і справжню турботу від свого друга – компанії «Баланс-Клуб». І це не остання цифра. Інформація з регіонів продовжує надходити! 

Ось, що говорять самі бухгалтери: 

«Дуже дякуємо за всі семінари, за чудово проведений час, за оперативність викладення інформації. Для колективу бажаю в новому році здоров’я, успіхів, удачі і всього найкращого»

О. Жоренко, ТОВ «Завод литої тари» 

«Високо ціную співпрацю із представниками журналу «Баланс» у Житомирській області, а також висловлюю подяку Горбуновій Галині Олександрівні. Сподіваюсь, що в подальшому наша співпраця продовжиться. У журналі «Баланс» завжди вчасна, конкретна інформація. Так тримати!»

Т. Луцук, ТВ АППУ в Житомирській області 

«Спасибі за хорошу роботу з бухгалтерами. Ви нас спрямовуєте на правильний шлях. Ви надихаєте нас. Ми відчуваємо разом із вами натхнення працювати!» 

Н. Бортнічук, ТОВ «Інтермонтажінжиніринг» 

Сміливо заявляємо, що байдужих до акції не залишилося. Хіба можна бути байдужим, дивлячись на щасливі обличчя діток, яких переповнює радість після спілкування з Дідом Морозом? 

А це була лише одна з багатьох акцій від надійного друга та помічника кожного бухгалтера «Баланс-Клубу»<. 

Приєднуйтесь до команди професіоналів і відчуйте всі привілеї, які отримують наші передплатники!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!