Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Десять простих кроків до п`єдесталу

March 28, 2013

Як отримати сертифікат учасника конкурсу «Кращий бухгалтер України-2013», виграти головний приз – 50 000 грн. і взяти участь у 7-му Всеукраїнському бухгалтерському конгресі.

 

Можливість отримати сертифікат учасника Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України-2013» і шанс виграти один із головних призів – 50 000 грн. надано кожному практикуючому бухгалтерові, аудиторові, фінансовому консультантові. Конкурс проходить у вигляді тестування в мережі Інтернет. Реєструватися і взяти участь у ньому можна аж до кінця першого туру – 28 квітня 2013 року. Достатньо виконати такі дії.

 

На сайті www.balance.ua/award виберіть відповідну для своєї зайнятості номінацію: «Кращий бухгалтер України в комерційних підприємствах», «Кращий бухгалтер України бюджетної сфери» або «Кращий бухгалтер України із заробітної платі». Далі перейдіть за посиланням, яке вкаже програма.

 

1. Заповніть анкету, запропоновану програмою.

 

2. Отримайте підтвердження про прийняття вашої анкети і код доступу до професійних тестів. Збережіть цей код.

 

3. Доступ до професійних тестів відкрито з 15 по 28 квітня. Скористайтеся вашим кодом доступу до професійних тестів і ввійдіть в систему тестування; дотримуйтеся вказаних інструкцій щодо заповнення професійних тестів. Виберіть той варіант відповіді на запитання, який уважаєте правильним.

 

4. Підсумки першого туру конкурсу будуть підбиті 3–12 травня. Усі учасники 1-го туру отримають електронні Сертифікати про проходження тестування. З результатом 80 і більше балів ви проходите до другого туру конкурсу. Для підтвердження згоди продовжувати участь у конкурсі до переможного кінця, будь ласка, надайте квитанцію, яка підтверджує, що ви є передплатником у період проведення конкурсу на будь-яке періодичне видання ВКК «Баланс-Клуб» («БАЛАНС», «БАЛАНС-АГРО», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», практичне керівництво серії «Бібліотека «Баланс» у паперовому або електронному вигляді; оформлені на своє ім`я або на ім`я підприємства, співробітником якого ви є).

 

5. З початком другого туру, який триватиме протягом двох тижнів, – з 13 травня по 2 червня, – уважно стежіть за виконанням завдань.

 

6. Відповісти на 7 запитань анкети-резюме і розповісти про власні успіхи, досягнення у професійній практиці бухгалтера доведеться учасникам номінацій «Кращий бухгалтер України в комерційних підприємствах» і «Кращий бухгалтер України бюджетної сфери». Чим більш розгорнуті і обґрунтовані відповіді, тим більше шансів отримати максимальний бал. Аргументувати свої відповіді можна копіями документів і фотографіями. Наприклад, розкажіть, як ви виграли спір із податковою інспекцією або відновили облік на великому підприємстві. Якщо ви готові описати судові справи, які компанія виграла з вашою допомогою, наведіть реквізити відповідних офіційних документів.

 

Фіналістам номінації «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» доведеться вирішити лише одне комплексне завдання. Проте час на його вирішення буде обмежено.

 

Автори  найбільш вражаючого резюме, які набрали максимальну кількість балів у другому турі, і стануть переможцями або лауреатами премії у кожній із номінацій.

 

Усі учасники 2-го туру конкурсу отримають електронні Сертифікати про проходження 2-го туру.

 

7. Знайдіть своє ім`я серед переможців або лауреатів конкурсу у виданнях «БАЛАНС», «БАЛАНС-АГРО» І «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», а також на сайті www.balance.ua/award. Імена переможців будуть оголошені 1 липня 2013 року.

 

8. Якщо ваше ім`я – у списку переможців, надайте організаторам необхідні коментарі і фотографії на запит членів оргкомітету.

 

9. Прийміть запрошення на урочисту церемонію нагородження переможців і лауреатів першого Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України-2013» на відкритті 7-го Всеукраїнського бухгалтерського конгресу, який відбудеться 5 липня 2013 року в готелі Radisson, Bukovel. Для переможців конкурсу (учасники, що зайняли призове 1-ше місце) участь у Всеукраїнському бухгалтерському конгресі буде безплатною.

 

10. Отримайте Диплом переможця або лауреата 1-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України-2013». І, звичайно, щирі поздоровлення з перемогою!

 

Докладнішу інформацію про участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України-2013» дивіться на сайті www.balance.ua/award, про участь у 7-му Всеукраїнському бухгалтерському конгресі дивіться на сайті www.balance.ua/congress.

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!