Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери України готові до майбутніх змін 2013 року

December 10, 2012
«Успішні рішення завтрашніх проблем починаються вже сьогодні». Під такою темою впродовж листопада – початку грудня 2012 року відбулися безплатні семінари-практикуми для бухгалтерів комерційних підприємств в 20 містах України. Заходи пройшли за ініціативою Всеукраїнського видання «БАЛАНС» за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і ВКК «Баланс-Клуб». Заявлена тема семінарів була вибрана з метою підготувати бухгалтерів України до майбутніх змін і несподіванок 2013 року.
Основними проблемами, що хвилюють всіх українських бухгалтерів, як і раніше ,залишаються постійні зміни в законодавстві, які, у свою чергу, спричиняють постійний стрес і нестабільність особисто для бухгалтерів.

ВКК «Баланс-Клуб», як завжди, поруч і піклується про те, щоб кожен український бухгалтер постійно підвищував свій рівень професіоналізму і завжди відчував себе впевненим і захищеним.

Саме тому «Баланс-Клуб» організував такі семінари всеукраїнського масштабу. І саме тому на семінарах виступили кращі експерти бухгалтерії, представники регіональних ДПС України, а також В. А. Кірпікін, шеф-редактор видань «БАЛАНС» і «Баланс-Бібліотека».

Попереджений – значить озброєний. «Баланс-Клуб» і попередив, і озброїв!

Більше 4 000 бухгалтерів комерційних підприємств взяли участь в інтерактивних семінарах-практикумах. Бухгалтери, не байдужі до своєї професії, прийшли на семінари для того, щоб розібратися в проблемах, пов`язаних із сучасним законодавством, знайти рішення як поточних, так і майбутніх питань. Учасники семінарів отримали практичні роз`яснення і поради від експертів. Охочі поставили свої запитання і багато хто отримав миттєві відповіді. Актуальність теми була в наявності, адже навіть після тригодинних семінарів деякі учасники залишалися, щоб поспілкуватися з лекторами, порадитися з ними з термінових питань.

Так, семінари вдалися! ВКК «Баланс-Клуб» отримав теплі відгуки вдячних учасників.Ось деякі з них:

«Шановні працівники компанії «Баланс-Клуб»! Хочу висловити вам щиру подяку за семінар у м. Харкові для комерційних підприємств. Семінар проведено на високому професійному рівні. Майже 3,5 години пролетіли непомітно для всіх присутніх. Окрема щира подяка шеф-редактору «БАЛАНСУ» В. А.  Кірпікіну та редактору напряму «Бухгалтерський облік та оподаткування» З. Я. Омельницькій за чудовий семінар, який пройшов на високому професійному рівні, за змістовне охоплення матеріалів, які потрібні безпосередньо мені як бухгалтеру для роботи. Усі мої запитання не залишилися без детальних відповідей. Хотілося б у подальшому зустрічатися не тільки на сторінках видання, а й у такій прекрасній атмосфері семінару.
З повагою М. І. Півненко, головний бухгалтер редакції газети «Вісті Красноградщини»

«23.11.12 р. була запрошена на семінар-практикум у м. Сімферополі. Незважаючи на те що захід проходив в іншому місті, я із задоволенням прослухала всі теми доповідачів. Семінар дуже хороший, він не схожий на стандартні заходи.
Потрібно такі семінари проводити 1 раз на квартал по всіх містах Криму. Окрім статей журналу, Податкового кодексу в роботі бухгалтерів дуже допомагають коментарі до Податкового кодексу.
Спасибі вам величезне за запрошення і турботу про нас!» І. А. Горнова, головний економіст КП «Жилищник-1»

«Висловлюю величезну подяку в проведенні семінару, який пройшов на високому рівні в м. Сімферополі 23 листопада 2012 року. Було озвучено багато своєчасної і корисної інформації доповідачами. Я дуже вражена подібним заходом і хочу надалі отримувати запрошення від «Баланс-Клубу». На семінарі я поставила запитання, а вже наступного дня пролунав дзвінок із редакції і я отримала відповідь. Така оперативність просто надихає нас, бухгалтерів!»
З повагою ваш вдячний передплатник Е. А. Овчаренко, головний бухгалтер КП «Горсвет»

«А що далі?» – запитаєте ви. Відповідаємо! Після семінарів експерти редакції видань «БАЛАНС» і «Баланс-Бібліотека» уже проаналізували проблеми, заявлені на семінарах. У найближчих випусках «БАЛАНСУ» з`явиться рубрика «Слідами семінарів», де прозвучать відповіді на проблемні запитання. Найскладніші із них будуть винесені для обговорення на Всеукраїнському бухгалтерському конгресі  у 2013 році.
Слідкуйте за корисною для вас інформацією у виданнях «БАЛАНС» і «Баланс-Бібліотека».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!