Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерський бізнес-форум – майданчик для спілкування бухгалтерів, експертів і представників ДФС

March 4, 2016

3 березня в Києві успішно відбувся Бухгалтерський бізнес-форум, головною особливістю якого став формат його проведення.
На форумі зібралося близько 70 бухгалтерів, керівників комерційних та агропідприємств, які разом з експертами розбирали питання за трьома основними блоками. Обмежена кількість учасників дозволила плідно опрацювати питання, що порушувалися програмою бізнесу-форуму.

Уся робота проходила у два етапи. Першим етапом були доповіді та презентації спікерів, другим – обговорення розглянутих тем з учасниками на круглих столах.
Робота в круглих столах з одного боку була емоційною, тому що в кожного учасника накопичилася безліч запитань, пов'язаних з останніми змінами, але водночас корисною і плідною, оскільки кожний міг отримати коментарі та роз'яснення експертів щодо своєї конкретної ситуації.

У першому блоці форуму були розглянуті питання, що стосуються експортних та імпортних операцій, підготовки до виходу підприємства на експорт та інші питання, пов'язані із ЗЕД, а також питання щодо валютних операцій. Спікерами цих тем виступили Олександр Колесников – керівник координаційного центру з підтримки експорту ТПП України, Галина Рошак – керівник проектів департаменту валютного контролю «Альфа-Груп», Ірина Чухно – редактор рубрики ІТС «Методична підтримка «1С:Підприємство 8» та Ольга Целуйко – головний редактор всеукраїнських бухгалтерських видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс».

[i2909]

У другому блоці увага була приділена питанням нововведень у сфері державної реєстрації, а також основним тенденціям контрольно-перевірочної роботи у 2016 році. Ці питання були широко висвітлені експертами – Андрієм Фомічовим, практикуючим адвокатом, керівником практики податкового права АТ «Юскутум» та Оленою Кантерман, начальником юридичної служби редакції «Баланс» і «Бібліотека «Баланс».

Найбільш гарячою та обговорюваною темою форуму стала тема, що стосується ПДВ, яка в повному обсязі була розглянута в третьому блоці.
Сергій Тимошенко, начальник Управління методології непрямих податків Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС разом з експертами редакцій «Баланс» і «Баланс-Агро» висвітлили всі нововведення з ПДВ і провели роботу в круглих столах, на яких була розглянута величезна кількість запитань учасників.

Завершувався Бухгалтерський бізнес-форум презентацією унікального у своєму жанрі економічного роману «Правила грошей». Презентували книгу її автор Олександр Астремський разом з автором ідеї – Світланою Позовою. В учасників форуму була чудова можливість узяти участь у розіграші й отримати книгу з автографом автора в подарунок. Олександр настільки надихнув учасників, що після презентації книги були розкуплені практично миттєво. Порадували учасників також подарунки від компанії «Баланс-Клуб» і партнерів форуму – видань «Заробітна плата», «Колесо життя», «Bogushtime», які розіграли їх серед присутніх.

[i2910]

Підбивав підсумки Бухгалтерського бізнес-форуму Аполлон Позов, голова громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». У заключному виступі він подякував усім учасникам за продуктивну роботу та відзначив ефективність проведення заходів, як для його учасників, так і для представників органів влади та експертів, саме в такому форматі!
Відмінним закінченням насиченого, продуктивного дня стала ділова вечеря зі спікерами, яка відбулася в ресторані «Космополіт».

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!