Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Акт (довідка) про результати перевірок платника податків зберігається 5 років

January 29, 2014

Відповідно до підпункту 39.5.2.18 Податкового кодексу затверджено:
- форму акта (довідки) про результати проведення перевірки платника податків з питань повноти нарахування і сплати податків та зборів під час здійснення контрольованої(их) операції(й);
- Вимоги до складення акта (довідки) про результати проведення перевірки платника податків з питань повноти нарахування і сплати податків та зборів під час здійснення контрольованої(их) операції(й).
Результати перевірки оформлюються у формі акта або довідки. У разі встановлення під час перевірки порушень норм податкового законодавства з питань повноти нарахування і сплати податків та зборів під час здійснення контрольованої(их) операції(й) складається акт про результати перевірки, а у разі відсутності порушень - довідка про результати перевірки.
Акт (довідка) про результати перевірки складається у двох примірниках, підписується посадовими особами територіального органу Міндоходів, які проводили перевірку, посадовою особою Міндоходів, яка очолювала перевірку, та реєструється в територіальному органі Міндоходів, який проводив перевірку, протягом п`яти робочих днів з дня, що настає за днем закінчення установленого для проведення перевірки строку (для платників податків, які мають філії та/або перебувають на консолідованій сплаті - протягом 10 робочих днів).
Строк зберігання актів (довідок) про результати перевірки та інших матеріалів перевірки контрольованої(их) операції(й) в територіальних органах Міндоходів становить 5 років.

Наказ Міндоходів від 24.12.13 р. № 843 набуде чинності з дня опублікування.
[d1159]  [d1160]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!