Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Всеукраїнському бухгалтерському журналу «БАЛАНС-АГРО» – 15 років!

January 22, 2014

Із дня виходу першого випуску Всеукраїнського бухгалтерського журналу «БАЛАНС-АГРО» виповнюється 15 років ! Хочемо подякувати вам, дорогі читачі, за надану нам довіру і за те, що ви всі ці роки з нами!

Компанію «Баланс-Клуб» і редакцію «БАЛАНС-АГРО» привітали в регіонах і відзначили грамотами та подяками органи державної влади: Міністерство аграрної політики та продовольства АР Крим, Сімферопольська ОДПІ Міндоходів в АР Крим, Головне управління статистики в АР Крим і багато інших.

Щиро дякуємо всім за поздоровлення і сподіваємося,  що ми і надалі будемо успішно  співпрацювати і допомагати вам, наші клієнти, вирішувати щоденні проблеми і питання, що виникають у робочому процесі.

Святкування ювілею «БАЛАНС-АГРО» відбудеться 23 січня  2014 року в Дніпропетровську в рамках безплатного семінару для бухгалтерів і керівників агропідприємств «Усе найактуальніше для агропідприємств. Практичні рекомендації».

Компанія «Баланс-Клуб» приготувала подарунки для своїх читачів: кожний учасник цього семінару отримає безплатний випуск «БАЛАНС-АГРО»!

Чекаємо вас за адресою: м. Дніпропетровськ, пр. Кірова, 57, актовий зал.

Початок – о 10.00, реєстрація – з 9.00.

Нагадуємо, що для участі в семінарі вам необхідно зареєструватися за тел.: (096) 616-31-28, (056)  370-44-25. 
[i1138] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!