Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар у Львові: пост-реліз події 30 січня

February 5, 2014

У 2014 році Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації  «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» продовжує співпрацювати з Головним управлінням Міндоходів у Львівській області.


Тому 30 січня в адмінбудинку Головного управління Міндоходів у Львівській області ми спільно провели черговий семінар щодо змін у Податковому кодексі України, які набули чинності в 2014 році, та актуальних питань щодо звітування про підсумки господарської діяльності у 2013 році для платників податків – юридичних осіб Львівської області.
Із вступним словом до присутніх звернулися заступник начальника інформаційно-комунікаційного управління, начальник відділу взаємодії з громадськістю та масово-роз’яснювальної роботи Головного управління Міндоходів у Львівській області Роман Дидимус та керівник Львівського обласного осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Олена Назарець із побажаннями плідної роботи, нових знань, діяльності без штрафних санкцій. 
«Одним із завдань Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» є формування та впровадження пропозицій, щодо вдосконалення податкового законодавства» - зазначила Олена Назарець та запросила бухгалтерів до співпраці шляхом проведення зустрічей на семінарах та за круглим столом з метою виявлення проблемних або неврегульованих податковим законодавством питань.
[p1171]
Учасники семінару, а їх було 157, отримали актуальну і вичерпну інформацію з таких питань:
1. Зміни, унесені до Податкового кодексу України, які набули чинності з 1 січня 2014 року та зміни, які набули чинності у 2013 році. 
2. Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів, затверджений наказом Міністерства доходів і зборів України від 22.10.13 р. № 609 та зареєстрований у Міністерстві юстиції України 5 листопада 2013 р. за № 1878/24410, який набув чинності 26 листопада 2013 року.
3. Кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році.
4. Про можливість узгодження цін у контрольованих операціях великими платниками шляхом підписання договору з Міндоходів.
5. Електронний сервіс «Електронний кабінет платника податків», особливості використання його можливостей та інших електронних сервісів Міністерства доходів і зборів України. Пакетне подання звітності в електронному вигляді.
6. Фінансова звітність: правила подання та особливості складання форм.
7. Податок на доходи фізичних осіб. Мінімальна заробітна плата в 2014 році та пов’язані з нею ставки податків та зборів, пільги. 
[p1172]
Теми, винесені на порядок денний семінару, висвітлили:
• Вікторія Шихова – головний державний інспектор відділу взаємодії з громадськістю та масово-роз’яснювальної роботи інформаційно-комунікаційного управління Головного управління Міндоходів у Львівській області.
• Андрій Бойків – заступник начальника відділу супроводження податкових автоматизованих інформаційних систем та адміністрування баз даних управління IT та обліку платників Головного управління Міндоходів у Львівській області.
• Олена Висоцька – сертифікований аудитор.
[p1173]
Суб’єкти господарювання отримали вичерпні відповіді на свої запитання.Компанія «Баланс-Клуб» запрошує всіх бажаючих відвідати наші семінари, розклад яких ви можете знайти у нас на сайті. Якщо ви бажаєте стати учасником чергового семінару, зверніться до регіонального представника у вашому місті.

Удосконалюйте професійні знання разом із компанією «Баланс-Клуб».

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!