Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ВБК зібрав галузевий семінар «Головні бухгалтерські рішення в агробізнесі» у Дніпрі

December 1, 2016

Ми знаємо, що завершення року завжди складна пора для бухгалтерів. Зараз цей період особливо хвилюючий для бухгалтерів сільськогосподарських підприємств у зв'язку з грядущими змінами в 2017 році. Саме тому «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» (далі – ВБК) вирішив вас підтримати і провів 25 листопада галузевий семінар-практикум у Дніпрі.
Зважаючи на те, що Україна чекає внесення змін до Податкового кодексу, ми зробили значний акцент на огляді відповідних законопроектів Мінфіну, скасуванні спецрежиму з ПДВ, а також особливостям обліку коштів на рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ, після переходу на звичайну систему обкладення ПДВ. Спікерами за цими темами стали експерти в бухгалтерському обліку сільськогосподарських підприємств – Наумов Сергій Михайлович, головний редактор «Баланс-Агро», і Панченко Інна Анатоліївна – керівник департаменту бухгалтерського і податкового консалтингу, сертифікований аудитор України.
За вашими численними проханнями вперше на нашому семінарі спікерами виступали представники юридичного альянсу «Вікторовичі і Партнери». Юристи давали рекомендації, як ефективно захищати підприємство при податкових перевірках, запобігати внутрішньому і зовнішньому рейдерству, а також вирішувати проблеми земельних відносин.  
Особливе місце в семінарі мало живе спілкування зі спікерами, які були готові відповідати на запитання учасників під час консультаційних секцій.

Зустріч доповнили наші партнери та «АБ-ЦЕНТР», які говорили про підвищення безпеки, керованість і прозорість аграрного бізнесу за допомогою програм 1С.

«Незважаючи на те, що у нас в Запоріжжі цього дня також проводився семінар, я приїхала до Дніпра, тому що тут семінар профільний. Такого обсягу цікавої інформації в одному місці я не зустрічала. Уперше потрапила на юридичний блок, і це було дуже корисно. Дуже сподобалося спілкування зі спікерами. Спасибі велике «Баланс-Клубу» за такий семінар», – сказала провідний бухгалтер ТОВ «Запорізькі лани» Івченко Ольга Опанасівна.

ВБК і «Баланс-Клуб» і надалі організовуватимуть для вас подібні зустрічі. Приєднуйтеся до нас на наших семінарах, передплачуйте «Баланс-Агро» на 2017 рік, з нами завжди є рішення!

[p3385]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!