Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Агро» - надійний партнер бухгалтерів агропромислового сектора!

December 5, 2016

23 листопада в актовому залі Крижопільського відділення Могилів-Подільської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Вінницькій області пройшов черговий кущовий семінар для бухгалтерів і керівників аграрного сектора. Організатори - ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакція журналу «Баланс-Агро».
Участь у заході взяли бухгалтери з найвіддаленіших районів Вінницької області – Крижопільського, Ямпільського, Томашпільського та Піщанського.
Відкрила семінар начальник Крижопільського відділення  Сузанська Людмила Степанівна, привітавши слухачів із Днем працівників сільського господарства. Вона зауважила, що в цих районах переважає аграрна галузь, і тому такі семінари вкрай потрібні.
Було розглянуто найактуальніші питання:
1. Перспективне законодавство: огляд пропозицій Мінфіну щодо змін до Податкового кодексу.
2. Готуємось до скасування спецрежиму з ПДВ.
Знижуємо податкові ризики - захищаємо активи, аналізуємо та виправляємо помилки за час мораторію.
3. Підтверджуємо дійсність господарських операцій
4. Уникаємо акцизного податку.
5. Підтверджуємо правильність застосування цін на продукцію у 2014-2016 роках.
6. Списуємо ОЗ зараз та чекаємо змін до ст.189 ПК для утилізації запасів.

Як завжди, лектором агросемінару виступила постійний партнер Всеукраїнського бухгалтерського клубу у Вінницькій області Темник Катерина Іванівна, лектор-експерт «ВБК», податковий консультант, член спілки податкових консультантів України, бухгалтер-економіст – практик, ПП з обліку та аудиту; консультування з питань податкового законодавства.
Семінар пройшов у інтерактивній формі, звучали цікаві запитання, а у відповідь надавалися чіткі та конкретні відповіді. Лише потрібне й нічого зайвого.
Партнери ВБК – представники компанії «1С:Україна» розповіли про зміни та дали чіткі рекомендації в роботі. Учасники семінару із зацікавленням слухали доповідача Віталія Коваля і ставили запитання, що їх цікавлять.

Чернятинська Л.С., головний бухгалтер ПП «Феодосія-Агро»:
ПП «Феодосія-Агро» щиро дякує ТОВ «Баланс-Клуб» за проведення кваліфікованого семінару. Були розглянуті питання відповідно до чинного законодавства. Семінар змістовний, лаконічний, доступний та цікавий.

З «Балансом» завжди є рішення !!!

[i3401]

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!