Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум з реалізації вимог НП(С)БОДС викликав високий інтерес у Дніпрі

November 28, 2016

Напередодні 2017 року, коли бухгалтери бюджетного сектору готуються переходити на нові національні стандартні, громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» (далі – ВБК) провела масштабний семінар-практикум у Дніпрі. Завдяки актуальності тем і своєчасності їх розгляду бажання взяти участь виявили більше 600 чоловік.
Основною метою проведення семінару, яку перед собою поставив ВБК, було допомогти бухгалтерам легко і просто впровадити в практичну діяльність НП(С)БОДС. Захід відбувся за підтримки Міністерства фінансів України в рамках Стратегії розвитку системи управління державними фінансами.
Учасники семінару зустрілися з відомими методологами та практиками в бюджетній сфері України – Чечуліною Оленою Олександрівною та Сушко Наталією Іванівною. Спікери поділилися практичними аспектами реалізації стандартів, уведених у 2015 році, і перспективами впровадження нормативної бази, актуальної з 2017 року. Експерти також відповіли на численні життєво важливі запитання та дали рекомендації, засновані на їх особистому досвіді. «Цей семінар, по суті, – практична адаптація, роз'яснення нових національних стандартів бухгалтерського обліку для державного сектору», – сказала Чечуліна Олена Олександрівна.
У ході зустрічі спікери неодноразово згадували, що відповіді на важливі запитання, що стосуються НП(С)БОДС, були розкриті у випусках «Школа бухгалтера – розпорядника бюджетних коштів» і «Баланс-Бюджету». Зараз триває передплата на наші видання на 2017 рік. Приєднуйтеся до нас, з нами завжди є рішення!
«Такі семінари важливі та корисні, тому що зараз багато нової інформації, з якою нам складно ознайомлюватися самостійно, це забирає дуже багато часу. А тут усе доступно роз'яснили», – сказала Хаян Лариса Олександрівна, головний бухгалтер КУ «Адміністративне управління Дніпропетровської обласної ради». Після закінчення семінару-практикуму учасники висловили бажання проводити подібні зустрічі регулярно. ВБК і «Баланс-Клуб» готові їм у цьому допомогти. Чекаємо Вас на наших семінарах у 2017 році!

[i3381]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!