Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реалізація вимог нової нормативної бази з питань бухгалтерського обліку та звітності

December 2, 2016

22 листопада Харківський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з редакцією журналу «Баланс-Бюджет» провели семінар-практикум для бюджетних організацій Харківської області. Актуальність та своєчасність заходу підтвердилась кількістю слухачів та їх «географією»: були присутні бухгалтери не лише з найвіддаленіших куточків області, а й із сусідніх областей – Сумської та Полтавської. Усього понад 300 осіб отримали від шеф-редактора журналу «Баланс-Бюджет» Олени Олександрівни Чечуліної та експерта цього видання Наталії Іванівни Сушко інформацію стосовно вимог національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі щодо таких важливих операцій з необоротними активами, як реєстрація речових прав, капітальне будівництво, ремонти, інвентаризація тощо. Також було розглянуто вимоги до обліку та звітності запасів, зобов’язань, інших об’єктів обліку.

Адамова С.В., головний бухгалтер Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради Харківської області:
– Виражаємо подяку громадській організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», Харківському представництву Групи компаній «Баланс» та редакції видання «Баланс-Бюджет» за організацію та проведення в м. Харкові семінару-практикуму з реалізації вимог нової нормативної бази з питань бухгалтерського обліку та звітності. Розглянуті на семінарі питання дуже важливі в нашій щоденній роботі!

Олександр Дрозд, голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vbk.kharkiv@gmail.com

[i3400]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!