Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Із першим 25-річним ювілеєм!

October 24, 2016

18 жовтня 2016 року для бухгалтерів та керівників підприємств Хмельницької області стало особливим. Дата проведення семінару співпала з 25-річним ювілеєм компанії «Баланс-Клуб». Настрій і атмосфера в залі були святковими. Учасники семінару отримали привітання зі святом, дізналися про досягнення компанії, плани на найближчі п’ять років, а також про цікаві та корисні публікації у виданнях «Баланс» та «Баланс-Агро» за останній час. Задля продовження плідної співпраці в IV кварталі та 2017 році бухгалтери отримали інформацію щодо тем «Бібліотеки «Баланс» на IVквартал та переваг програми лояльності для передплатників «Все включено».
Висококваліфіковані фахівці, сертифіковані аудитори, кандидати економічних наук Гуменюк А.Ф. та Цебень Р.Л. грамотно, лаконічно та доступно проаналізували останні зміни в законодавстві, надали багато корисної інформації стосовно проекту Закону щодо внесення змін до Податкового кодексу, на що звернути увагу при заповненні декларації з податку на прибуток за 9 місяців, з обліку касових операцій та обліку й оподаткування фінансової допомоги. Також учасники семінару отримали чіткі та зрозумілі відповіді на всі свої питання. Усім дуже сподобалося спілкування з аудиторією та вирішення суттєвих питань у дискусіях. Як виявилось, корисними та актуальними були всі теми, що висвітлювались на семінарі-практикумі:

Адамчук Руслана Миколаївна, ПП «Промзахід»:
– Семінар, як завжди, доречний за темами та термінами проведення. Всі новини з вуст професіоналів Гуменюк А.Ф. та Цебеня Р.Л. роз’яснено досконало. Все доречно. Дякую. Хочу привітати всіх співробітників компанії «Баланс-Клуб» з першим 25-річним ювілеєм. Бажаю всім колегам читати видання та спілкуватись з найкращим бухгалтерським видавництвом «Баланс-Клуб» ще протягом щонайменше півстоліття. А компанії працювати, розвиватися, допомагати своїм передплатникам ДОВІЧНО! З Днем народження!

Сироїд Оксана Леонідівна, ФГ «Сарат»:
– Вітаю ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» з ювілеєм компанії «Баланс-Клуб». Бажаю всім працівникам успіхів та процвітання. Дякую за проведення змістовних семінарів, підтримку, надання корисних порад та підказок.

Хмельницька Олена Дмитрівна, ТОВ «Форварт Плюс»:
– Семінари змістовні, вся інформація про зміни в законодавстві надається в доступній формі, роз’яснення чіткі та зрозумілі, актуальні. Сьогодні багато корисної інформації ми почули щодо проекту Закону «Про внесення змін до ПКУ».

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3308]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!