Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Термін дії довідки про декларування валютних цінностей

October 23, 2014

Порядок подання суб`єктами підприємницької діяльності Декларації про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами (далі - Декларація), та отримання ними довідки про проведення декларування за формою, встановленою наказом Мінфіну від 25.12.95 р. № 207, передбачено спільним листом Нацбанку та ДПАУ від 17.04.03 р. № 28-311/1929-2823, № 3368/5/23-5316.

Суб`єкт підприємницької діяльності подає Декларацію зі штампом контролюючого органу та підписом відповідальної особи до територіального управління Нацбанку України за своїм місцезнаходженням. Після отримання Декларації територіальне управління Нацбанку видає довідку про проведення декларування, яка засвідчується підписом начальника (заступника начальника) та відбитком печатки відповідного територіального управління.

Зазначену довідку суб`єкт підприємницької діяльності подає контролюючому органу, до якого попередньо була подана Декларація, для засвідчення підписом начальника відповідного контролюючого органу або його заступника та відбитком печатки.

Довідка про декларування валютних цінностей діє до отримання нової довідки, засвідченої та скріпленої печатками територіального управління Нацбанку України і контролюючого органу.

Роз’яснення ДФС від 21.10.14 р.

Нагадаємо, що Декларацію про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України, в т. ч. спільному підприємству з іноземними інвестиціями, і знаходяться за її межами, за III квартал 2014 року слід подати не пізніше 10.11.14 р.

Новини за темою:

Відображаємо зарплату мобілізованих осіб у формі № 1ДФ.

Звіт про військовий збір за III квартал 2014 року – за новою формою 1ДФ.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!