Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як планувати майбутнє, коли все міняється щодня?

October 19, 2015

Останнім часом в економіці України відбуваються значні зміни. Прийняття нових стандартів бухгалтерського обліку в держсекторі, істотні нововведення в податковому законодавстві, автоматизація обліку — усе це змушує нас думати інакше, вирішувати завдання нестандартно. Тому, щоб бути в тренді, бухгалтер повинен постійно вчитися і робити це із задоволенням. Погодьтеся, сьогодні просто неможливо уявити бухгалтера, який не читає регулярно професійні журнали і новини в Інтернеті, не відвідує семінари і клуби бухгалтерів. Більше того, щоб добитися кар'єрного зростання, потрібно також приділяти увагу розвитку своїх творчих здібностей. Вчитися необхідно і для того, щоб отримати гідну та стабільну роботу.
Ось уже 24 роки ми надаємо бухгалтерам у наших виданнях конкретні рішення багатьох неврегульованих і спірних питань з бухгалтерського та податкового обліку, а також аргументовані рекомендації, якими можна скористатися в разі виникнення спорів з опонентами. До того ж ми узяли на себе й освітні функції. Додатково до основних щотижневих номерів «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ» ви будете отримувати щомісячний спецвипуск «Школа бухгалтера». Це означає, що у вас з'явиться ще одне джерело інформації для підвищення професійного рівня і вдосконалення наявних знань в обліковій сфері. Безумовно, це сприятиме успішній діяльності вашої установи. Не можна не сказати і про вигоду, яку ви при цьому отримаєте, адже пропоноване нами підвищення кваліфікації включене до вартості передплати.
Уважаємо, що такі заходи «Баланс-Клубу», як «Школа бухгалтера», конкурси «Кращий бухгалтер України», щорічний бухгалтерський Конгрес, різні форуми, спрямовані якраз на поліпшення результатів діяльності підприємств та установ.
У сьогоднішньому випуску подано матеріали про розрахунки із працівниками, зокрема про перевірки установ із цього питання. Актуальність цієї теми зрозуміла всім – і бухгалтерам із досвідом, які не раз «переживали» такі перевірки, і новачкам, яким ще належить вивчити ази підготовки до зустрічі з контролюючими органами. Обізнаність у зазначених питаннях допоможе бухгалтерові зберегти не тільки власні кошти, кошти працівників, але й фінансові ресурси установи.
Бажаємо вам завжди мати в достатку фінанси для проведення своєчасних і в повному обсязі розрахунків із працівниками! Любіть свою професію і будьте щасливі!

З повагою і піклуванням про вас
редакція видання
«БАЛАНС-БЮДЖЕТ»

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!