Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар у Луцьку: корисна інформація від кваліфікованих лекторів!

February 12, 2014

Всеукраїнська громадська організація спільно з ГУ Міндоходів  у Волинській області провела семінар у місті Луцьку за адресою: зал обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки.

Семінар  всебічно висвітлював такі питання:

1. Огляд змін у податковому законодавстві.

2. ПДВ-декларація з урахуванням останніх змін до ПКУ. Порядок заповнення податкових накладних і Реєстру виданих та отриманих податкових накладних у 2013 році (аналіз змін та роз’яснень).

3. Складаємо нову декларацію з податку на прибуток за 2013 рік за формою згідно з наказом  Міністерства доходів і зборів від 30.12.13 р. №  872:
- порядок подання декларації за 2013 рік і терміни звітування;
- новації декларації-2013;новації додатків до декларації-2013 (додатки нові та змінені);
- новий алгоритм урахування в декларації збитків від патентовуваної діяльності;
- новації у виправленні помилок минулих звітних періодів, пов’язаних із нарахуванням щомісячних авансових внесків із податку на прибуток;
- визнання податкових доходів і витрат,  відмінності у формуванні доходів і витрат у бухгалтерському та податковому обліку;
- особливості оподаткування операцій з валютою, із основними засобами, оренди, безплатної передачі, списання дебіторської і кредиторської заборгованості тощо;
- урахування в декларації звичайних цін;
- урахування в декларації з податку на прибуток результатів річного перерахунку з ПДВ при наявності операцій, звільнених від ПДВ або таких, що не є об’єктом обкладення ПДВ.

Керівництво ГУ Міндоходів у Волинській області у зверненні до присутніх повідомило, що постійний діалог керівників органів доходів і зборів із представниками бізнесу , особисте спілкування на всіх рівнях  є пріоритетом у 2014 році, а Міністерство доходів і зборів залишається прогнозованим, відкритим і зрозумілим діловим партнером для кожного платника податків.

Аудиторія отримала вичерпну інформацію стосовно зарегламентованих питань.
Кваліфіковану консультацію проводили лектори:
1. Сингаївський Ігор Петрович –  начальник ГУ Міндоходів у Волинській області.
2. Івасишин Петро Станіславович –  заступник  начальника  ГУ Міндоходів у Волинській обл.; начальник слідчого управління фінансових розслідувань.
3. Єленич Любов Семенівна –  перший заступник начальника Ягодинської митниці.
4. Нікотіна Олена Володимирівна –  завідувач інформаційно-комунікаційним сектором Головного управління Міндоходів у Волинській області,  яка розповіла про зміни в податковому законодавстві, відповіла на запитання присутніх на семінарі.
5. Лазаренко Галина Михайлівна  –  заступник начальника управління – начальник відділу контролю за декларуванням ПДВ, яка  ознайомила присутніх із наказами Міндоходів від 13.11.13 р. № 678  та від  25.11.13 р. № 708 та надала практичні рекомендації  щодо складання декларації з ПДВ із урахуванням останніх змін,  заповнення Реєстру та відповіла на запитання слухачів семінару.
6. Домбровська Ольга Миколаївна –  сертифікований аудитор АФ «Аудит-Фаг», яка детально пояснила складання нової декларації з податку на прибуток, відповіла на численні запитання бухгалтерів і після семінару надала індивідуальні консультації.

На цьому семінарі під час зустрічі з керівництвом ГУ Міндоходів у Волинській області бухгалтери могли задати запитання, висловити зауваження щодо комунікацій з податковою  та проблем,  які виникають під час  подання звітності в електронному вигляді та  отримати запевнення від керівництва, що відбудуться позитивні зміни  згідно з конструктивними  пропозиціями. Крім того, усі заявлені для розгляду на семінарі теми були роз’яснені  професійно  і лектори відповідали на запитання. Також присутнім була надана можливість отримати індивідуальні консультації. Як завжди, працювали «до останнього запитання» від слухачів семінару.

Удосконалюйте професійні знання разом із компанією «Баланс-Клуб»!

Відгуки від присутніх на семінарі бухгалтерів:

«Семінар відбувся на високому організаційному рівні. Була можливість вислухати доповіді запрошених осіб і в невимушеній обстановці задати запитання, які турбують бухгалтерів підприємств. Були отримані відповіді, які задовольнили всіх, хто ставив запитання. Бажаю успіху «Баланс-Клубу» і особисто Вам, Тетяно Георгіївно, за Вашу працю». –  Д. К. Романюк, головний бухгалтер  АП «Волинський ЕТЦ»  

«Семінар результативний, тому що платники податків мали можливість у невимушеній обстановці поспілкуватися з першими керівниками ГУ Міністерства доходів і зборів у Волинській області, висловити свої проблеми, з якими стикаються платники податків при здачі електронної звітності. Дуже дякуємо за змістовне роз’яснення щодо практичного складання декларації з податку на прибуток Ользі Миколаївні Домбровській, яка, як завжди, на висоті». – Є. В. Соловко, головний бухгалтер ДП «АСЗ № 1 АТ» АК Богдан Моторс.                                        

«Семінар 06.02.14 р. – актуально, своєчасно і корисно. Приємно поспілкуватись із керівництвом ГУ Міндоходів в області. Набридають авральні зміни в оподаткуванні та звітності. Була можливість висловити свої зауваження працівникам органів Міндоходів. «Баланс» реально допомагає випливати у штормах в экономіці нашої держави». – С. Л. Денисюк, головний бухгалтер  ПП Кобак 

«Дякую за змістовний та цікавий семінар». –  Ю. І. Негодюк, бухгалтер  МПП «Ерідон»
[i1203] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!