Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

РРО-звітність: із 1 січня 2015 року нові правила подання. Порада від експерта редакції!

December 19, 2014

Зверніть увагу, що з 1 січня 2015 року змінилися правила подання РРО-звітності до органів фіскальної служби.

Так, із цієї дати практично всі суб`єкти господарювання, які використовують РРО, повинні подавати до органів фіскальної служби електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків. Ці копії містяться на контрольній стрічці в пам`яті РРО або в пам`яті модемів.

Виняток становлять суб`єкти господарювання, які застосовують електронні таксометри, автомати із продажу товарів (послуг) і РРО для реєстрації операцій купівлі-продажу інвалюти. Такі суб`єкти не повинні подавати електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків. Вони повинні надавати лише інформацію про обсяг розрахункових операцій, яка міститься у фіскальній пам`яті РРО.

До цієї дати електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків повинні подавати лише ті суб`єкти господарювання, які застосовують РРО з контрольною стрічкою в електронній формі, або електронні контрольно-касові реєстратори, які створюють контрольну стрічку в паперовому вигляді.

Рекомендуємо суб`єктам господарювання для виконання нових правил подання звітності звернутися до центрів сервісного обслуговування (ЦСО) для перепрограмування РРО.

 

Новини за темою:
Новий реєстр РРО
Фіскальний касовий чек: вимоги до оформлення та відповідальність за невидачу
Де зареєструвати РРО, КОРО, РК у Донецькій та Луганській областях?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!