Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ратифіковано Угоду про асоціацію з ЄС

September 16, 2014

Верховна Рада України ухвалила та готує на підпис законопроект № 0098 "Про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони".
Законом Угоду про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, вчинену у частині політичних положень (Преамбула, Стаття 1, Розділи І, ІІ, VII) 21 березня 2014 року в м. Брюссель та у частині торговельно-економічних і галузевих положень (Розділи ІІІ, ІV, V, VI) 27 червня 2014 року в м. Брюссель, яка набирає чинності в перший день другого місяця, що настає після дати здачі на зберігання до Генерального секретаріату Ради Європейського Союзу останньої ратифікаційної грамоти або останнього документа про затвердження Угоди, ратифіковано із такою заявою:
"Зобов`язання України, які випливають зі статті 8 Угоди, щодо ратифікації Римського статуту Міжнародного кримінального суду 1998 року будуть виконані після внесення відповідних змін до Конституції України".
Законом також встановлено до набрання чинності Угодою тимчасово її застосовувати у порядку, передбаченому статтею 486 Угоди.
Закон ухвалено 355 народними депутатами.
За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Новини за темою:
Угода про асоціацію з ЄС підписана: повний текст.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!