Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практичне керівництво № 20 «Інвентаризація активів і зобов`язань: покрокова інструкція»

September 1, 2014

Питання, чи потрібна інвентаризація взагалі і річна зокрема, не раз поставало перед власником (керівником) і головним бухгалтером підприємства. І останнім часом на цю процедуру багато хто дивиться як на щось непотрібне, без чого можна обійтися. Проте контроль за рухом цінностей ще нікому не перешкодив. Наслідками непрофесійного відношення до такої важливої складової облікового процесу можуть стати недостачі матеріальних цінностей, необлікована і ніким не контрольована дебіторська і кредиторська заборгованість, перекручення даних звітності.

Подолати труднощі складного інвентаризаційного марафону вам допоможе наше видання «Інвентаризація активів і зобов`язань: покрокова інструкція». У ньому ми розповімо:

– як провести інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, запасів, дебіторської та кредиторської заборгованості тощо;

– які документи треба оформити при проведенні інвентаризації.

 Крім того, ви отримаєте докладну інструкцію щодо відображення результатів інвентаризації в обліку. Наші  рекомендації допоможуть вам завершити фінансовий рік без помилок і скласти достовірну фінзвітність.

Замовити практичні керівництва "Бібліотека "Баланс" №18
ви можете за номером телефону:

(067)-544-19-29, (056)-370-44-25

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!