Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як не помилитися, вибираючи систему оподаткування у 2017 році, та не зробити помилок в обліку перехідних операцій у разі її зміни

December 8, 2016

25 листопада бухгалтери Сумщини зібралися на черговий семінар-практикум, організований для них Сумським осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Майже 100 осіб із 14 населених пунктів області, незважаючи на ранкову ожеледицю та погіршення погодних умов, зібрались у теплому та затишному конференц-залі конгрес-центру Академії банківської справи Сумського державного університету, щоб бути поінформованими з важливих та нагальних питань, якими бухгалтерська спільнота не обділена, особливо наприкінці року.
Як не помилитися, вибираючи систему оподаткування у 2017 році, та не зробити помилок в обліку перехідних операцій у разі її зміни; як виправити вже припущені помилки у звітності; що і як будуть перевіряти контролюючі органи наступного року, та багато інших питань було розглянуто та повною мірою висвітлено шеф-редактором журналу «Баланс» Ольгою Борисівною Целуйко.
І хоча семінар був орієнтований на бухгалтерів комерційних підприємств, на ньому була присутня значна кількість представників фермерських господарств, які планують змінити систему оподаткування.

Ось відгук одного з них:

Кладієнко О.В., ФГ «Прикордонне»:
– Дуже вдячна за змістовний, цікавий, об'ємний семінар. Упевнена, він допоможе нам, спецрежимникам, перейти на загальну систему оподаткування без помилок.

А такі листи надходили на електронну адресу Клубу після семінару:
«Дякую за семінар та матеріали до нього. Усього найкращого Вам і всьому колективу громадської організації "Всеукраїнський Бухгалтерський Клуб"! Дякую за вашу роботу!»; «Доброго дня. Була на семінарі, задоволена, спасибі лектору! Інформації було багато, роз’яснення були зрозумілі. Електронною поштою одержала матеріали семінару. Дякую!»

Олександр Дрозд, голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vbk.kharkiv@gmail.com

[i3408]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!