Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З нами завжди є рішення! Семінар для головних розпорядників Міністерства юстиції України

December 1, 2015

25 листопада 2015 року відбувся семінар-практикум для головних розпорядників бюджетних коштів та їх підвідомчих установ Міністерства юстиції України, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Розглядалися такі теми:

  1. Облікова політика.
  2. Основні засоби.
  3. Запровадження НП(С)БОДС 123 «Запаси» та НП(С)БОДС 128 «Зобов'язання».

 Семінар пройшов у тісному діалозі між учасниками і організаторами.
Як лектори виступили: Чечуліна О.О., виконавчий директор з питань координації і взаємодії  з бюджетними установами ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» заслужений економіст України, кандидат економічних наук, доцент; Сушко Н.І., експерт із бухгалтерського обліку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» кандидат економічних наук, доцент.
У заході взяли участь понад 60 представників обласних управлінь. Вони отримали вичерпні роз‘яснення та професійні відповіді на свої запитання.
Світлана Чепурова, голова осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» розповіла учасникам про переваги передплати на журнал «Баланс-Бюджет», звернула увагу на спецпроекти з фінансової звітності і школу бухгалтера – розпорядника бюджетних коштів.
Своїми враженнями учасники семінару поділилися на сторінках книги відгуків ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб. Ось один із типових відгуків:
— Семінар сподобався, отримані знання будуть з успіхом застосовані на практиці. Матеріал подається чітко та лаконічно. Отримала відповіді на всі запитання. Величезне спасибі! (Заболотна О.В., головний бухгалтер ГТУЮ в Одеській області).

До нових зустрічей!

Світлана Чепурова,
голова осередку громадської організації
 «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» у Київській області

[p2726]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!