Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Основні зміни в оподаткуванні: податок на прибуток, ПДВ

December 2, 2016

23 листопада в Чернігові відбувся семінар-практикум, організований ГО «ВБК» для керівників і бухгалтерів комерційних та агропідприємств. Захід відбувся за підтримки Чернігівського національного технологічного університету.
Розглянуто актуальні питання:
1. Перспективне законодавство – 2017.
2. Податок на прибуток.
3. Податок на додану вартість.
4. ПДФО з доходів, що виплачуються сільгосппідприємством.
Виконавчий директор ГО «ВБК» Чепурова Світлана Василівна надала слухачам інформацію щодо передплати, акційних програм та подарунків для наших клієнтів. Докладну та змістовну лекцію з нагальних питань прочитали: Наумов Сергій Михайлович, головний редактор видання «Баланс-Агро» та лектор-консультант ВБК, радник голови з питань податкового обліку Чернігівської обласної спілки споживчих товариств, експерт журналу «Баланс» Кручко Катерина Іванівна.
Учасники семінару отримали відповіді на всі запитання, що їх цікавили. Вичерпні роз’яснення дуже важливі, особливо в умовах постійно мінливого законодавства!
Окрема подяка завідувачу кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Чернігівського національного технологічного університету Маргасовій Вікторії Геннадіївні – спасибі за підтримку бухгалтерської спільноти!

З нами завжди є рішення!

Катерина Павленко,
голова Чернігівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
cn@b-club.com.ua

[i3396]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!