Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вищий пілотаж від шеф-редактора «Балансу»

November 28, 2016

22 листопада в Одесі пройшов семінар-практикум для бухгалтерів комерційних та агропромислових підприємств. Він зібрав понад 100 бухгалтерів, адже питання, винесені на розгляд, сьогодні хвилюють кожного:
• Перевірки та дія мораторію: що буде у 2017 році?
• Перспективи змін до законодавства з 01.01.17 г.: які наслідки для бізнесу?
• Чи бути спеціальному режиму ПДВ для сільгоспвиробників?
• Як виправити помилки під час оформлення документів і звітності з ПДВ?
Спікерами семінару були Целуйко О. Б., шеф-редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс» та Омельницька З. Я., редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс». Професійно підготовлений лекторами огляд питань, заявлених на семінар, розширив сприйняття бухгалтерами різних нормативних документів, показав, що оптимізація оподаткування в законодавчому полі можлива і яких помилок можна уникнути при ухваленні рішень про перехід на іншу систему оподаткування.
Учасники отримали багато корисної інформації з питань бухгалтерського обліку, оподаткування, застосування зв'язки програм «1С:Бухгалтерія» та «1С:Звіт» для реєстрації податкових накладних в ЄРПН.
Звичайно ж, семінар - це не лише отримання важливої та корисної інформації, але й приємні сюрпризи від компанії «Баланс-Клуб». Так, наші клієнти, що зареєструвалися першими за акцією «Все включено-2017», отримали необхідні в роботі бухгалтера щоденники. Серед учасників семінару було розіграно окремі номери видання «Бібліотека «Баланс», а шеф-редактор Целуйко О.Б. номінувала до розіграшу номери журналу «Баланс» з особистим автографом.
Наші партнери - компанія «Аледа-софт», підкреслюючи важливість для бухгалтера постійного вдосконалення, розіграли три подарункові сертифікати на отримання авторського курсу Анатолія Холостенко «1С:Бухгалтерія для України за 10 уроків».

Ось що написали наші учасники за підсумками семінару-практикуму:

Жердецька О.С., головний бухгалтер с/г ТОВ «Вигодянський»:
– Отримала хорошу, потрібну й дуже своєчасну інформацію. Використовуватиму в роботі.

Завойчинський Б. З., заступник начальника відділу внутрішнього аудиту ТОВ «Форт-БОР-плюс»:
– Високий професіоналізм лекторів та організаторів семінару, підкріплення виступів інформативною нормативною базою дали можливість у повному обсязі засвоїти отриману інформацію та надалі використовувати її на практиці.

Дейнега С. В., головний бухгалтер ТОВ «Воля»:
Семінар дуже своєчасний і потрібний. Лектори професійні та доброзичливі. Матеріал подано у великому обсязі та дохідливо. Велике спасибі, запрошуйте нас ще!!!

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3379]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!