Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як запобігти помилкам в обліку та звітності: практичні поради від висококваліфікованих фахівців ВБК

November 29, 2016

22 листопада відбувся черговий семінар-практикум для бухгалтерів комерційних підприємств Хмельницької області. Незважаючи на погодні умови, до обласного центру з’їхались представники бізнесу навіть із найвіддаленіших районів.
Висококваліфіковані фахівці – сертифіковані аудитори, кандидати економічних наук Гуменюк А. Ф. та Цебень Р. Л. проаналізували останні зміни в законодавстві, надали багато корисної інформації щодо роботи із сумнівними та безнадійними боргами, як не помилитися, укладаючи цивільно-правовий договір на послуги, як відобразити його у звітності, на що звернути увагу під час виправлення помилок у звітності, а також про відповідальність бухгалтера на підприємстві. Було надано корисні поради щодо виплат працівникам індексації, компенсації, дивідендів, витрат на відрядження, подарунків до свят і корпоративів, на навчання фізичних осіб, доходів від здавання в оренду земельної ділянки, від оренди рухомого та нерухомого майна. Учасники семінару почули чіткі та зрозумілі відповіді на всі свої запитання. Про актуальність заходу свідчать відгуки:

Омелянчук Тетяна Федорівна, МПП «Схід»:
– Проведення бухгалтерських семінарів є корисною справою. Під час семінарів отримуємо багато своєчасної інформації, як практичної, так і теоретичної. Висвітлення питань програми семінару вичерпне, достовірне, цікаве. Багато питань висвітлюється з наданням конкретних прикладів. Дуже вдячна лекторам та організаторам за отриману інформацію, за своєчасно й цікаво проведені семінари, консультації, засідання Клубу.

Козак Надія Іванівна, ПФ «Буд-Арт»:
– Відвідала семінар, проведений 22.11.16 р. Цікавий зміст питань семінару, змістовне висвітлення тем. Дуже задоволена організацією семінарів і їх проведенням. Завжди своєчасні теми, актуальні. Дуже вдячна за такі семінари.

Коваль Марина Анатоліївна, ТОВ «РемСант»:
– На кожному семінарі отримую багато корисної інформації, питання висвітлюються цікаво та доступно. Дякую.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3382]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!