Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерська спільнота – це сім`я

January 20, 2017

Січневий семінар, організований ВБК у Житомирській області, викликав великий інтерес у бухгалтерів. Близько 300 учасників – представників фірм Житомирської області, і навіть Києва, були присутні на семінарі-практикумі.
Питання, що розглядалися на семінарі, були цікаві бухгалтерам як комерційних фірм, так і бюджетної сфери: огляд змін до Податкового кодексу; зарплатні виплати-2017; річна звітність за 2016 рік (фінансова звітність і декларація з податку на прибуток).
Постійний лектор-експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук Панченко Інна Анатоліївна висвітлила теми семінару, відповіла на всі запитання, значна частина яких стосувалася мінімальної заробітної плати – 3 200 грн.

Вдячність за проведений захід учасники висловили у своїх відгуках:

ТОВ «Коростишівська паперова фабрика»:
– «Бухгалтерія – це любов», – каже «Баланс». «Бухгалтерська спільнота – це сім'я», – можу перефразовувати я. Інна Анатоліївна щоразу з винятковим професіоналізмом і тактовністю доносить таку необхідну й важливу інформацію, якої всі ми потребуємо. Спасибі «Балансу» за можливість бути спокійним, упевненим у якісному виконанні нашої відповідальної роботи.

Іршанський ГЗК:
– Відвідала уперше подібний семінар-практикум. Ознайомилася з основними змінами до ПК. Отримала основні рекомендації щодо заповнення основних форм звітності. Змістовна доповідь. Спасибі.

ТОВ «Торчинське»:
– Дякуємо за ваші семінари. Ваші працівники доносять до бухгалтерів інформацію про зміни в законодавстві в доступній формі, що допомагає в роботі. Завдяки семінарам у моїй роботі стало менше помилок. Бажаємо Баланс-Клубу в новому році вдячних клієнтів, процвітання, достатку.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3488]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!