Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Інвентаризація розрахунків з дебіторами та кредиторами та проблемні питання щодо індексації зарплати: семінар ВБК у Житомирі

November 24, 2016

15 листопада в Житомирі відбувся семінар-практикум для бухгалтерів, організований ГО «ВБК». Напередодні семінару зима в області різко заявила про себе: випало багато снігу, і виїхати з районів було проблематично. Але не байдужі до своєї роботи бухгалтери, незважаючи на погодні перешкоди, пришли на семінар.
Після дорожніх пригод, пов'язаних із сильним снігопадом, настрій їм підняла демонстрація на початку заходу роликів про Баланс та «Бог створив бухгалтера».
Постійний лектор-експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук Панченко Інна Анатоліївна розкрила теми семінару та відповіла на всі індивідуальні запитання бухгалтерів. Основні теми:
1. Аналіз перспективного законодавства, зокрема перспективне законодавство для сільськогосподарських товаровиробників: проблемні питання щодо зміни системи оподаткування.
2. Аналіз останніх законодавчих змін і роз'яснень контролюючих органів із питань бухгалтерського обліку та оподаткування.
3. Проблемні питання щодо індексації заробітної плати: на що звернути особливу увагу бухгалтерові.
4. Інвентаризація розрахунків із дебіторами та кредиторами, з податків і платежів. Сумнівні та безнадійні борги. Створення резерву сумнівних боргів і списання безнадійної дебіторської заборгованості: облік і оподаткування. Відображаємо в бухгалтерському обліку результати інвентаризації розрахунків із податків і платежів.

Семінар пройшов результативно, і зусилля, витрачені бухгалтерами на подолання снігових заметів, були винагороджені новими знаннями, про що й свідчать відгуки учасників:

ПП «ГАРАНТ-С, Житомир:
– Дуже сподобався семінар. Отримала відповіді на запитання, які цікавили. А саме: як уникнути індексації з/п і як провести донарахування за попередні періоди. Інвентаризація розрахунків із дебіторської та кредиторської заборгованості.

ТОВ «Червоногранітний кар'єр», Хорошівський район:
– Дуже корисні ваші семінари, завжди їх відвідую, дізнаюся найсвіжіші новини законодавства, отримую корисні роз'яснення з важливих питань. На сьогоднішньому семінарі дізналася багато цікавих моментів щодо інвентаризації розрахунків.

ПП «ІТЕС "Сервіс"», Житомир:
– Дуже актуальне проведення таких семінарів. Завжди першим дізнаєшся про зміни в законодавчих документах і отримуєш зрозумілі роз'яснення. Велике спасибі Балансу за такі семінари.

ПП «ПРОММАРКЕТ ОКЕАН», Житомир:
– Семінари дуже змістовні та корисні. Інформація про новини в бухгалтерському та податковому обліку подається в доступній формі. Особливо мені сподобалося, що семінар супроводжується слайдами. Наприклад, я краще запам'ятовую інформацію в такій формі. Дуже подобається, що окрім огляду всіх змін до законодавства розглядаються найактуальніші на сьогодні проблемні питання. Спасибі «Балансу» і всім співробітникам.

Бухгалтер – дуже зайнята людина, тому видання «Баланс-Клубу» та семінари – це економія його часу. Усе найважливіше та найкорисніше у виданнях, аналіз перспективного та чинного законодавства, розгляд актуальних питань і можливість з'ясувати свої індивідуальні проблемні питання на семінарі – це все можливо лише з «Баланс-Клубом»!

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3374]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!