Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перемога хмельничанки на конкурсі «Кращий бухгалтер України-2016» – заслужене визнання високого професійного рівня!

December 19, 2016

14 грудня 2016 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся черговий семінар-практикум, в якому взяли участь понад 100 бухгалтерів комерційних підприємств Хмельницької області. На початку семінару ВБК привітав головного бухгалтера ТОВ «Аква-Родос» Сидорук Віту Вікторівну із заслуженим визнанням її високого професійного рівня – перемогою в конкурсі «Кращий бухгалтер України-2016». Переможниця, у свою чергу, поділилася враженнями від участі в конкурсі, написання конкурсної роботи та оцінювання її членами журі, вручення призів у Міністерстві фінансів України та порекомендувала всім присутнім брати участь у конкурсі наступного року. Сподіваємося, що і надалі серед переможців будуть хмельничани!
Висококваліфіковані фахівці – сертифіковані аудитори, кандидати економічних наук Гуменюк А.Ф. та Цебень Р.Л. грамотно, лаконічно та доступно проаналізували останні зміни в законодавстві, надали багато корисної інформації стосовно річних перерахунків ПДФО та ПДВ, що чекає на підприємства після зміни розміру мінімальної зарплати у 2017 році, як будуть здійснюватись перевірки контролюючими органами. Було надано багато корисних порад щодо виплати дивідендів. Учасники семінару почули чіткі та зрозумілі відповіді на всі свої запитання.

Про корисність та актуальність семінару свідчать відгуки бухгалтерів:

Омелянчук Тетяна Федорівна, МПП «Схід»:
– Проведення бухгалтерських семінарів є корисною справою. Під час семінарів отримуємо багато своєчасної інформації, як практичної ,так і теоретичної. Висвітлення питань програми вичерпне, достовірне, цікаве. Наводиться багато конкретних прикладів. Дуже вдячна лекторам та організаторам за отриману інформацію, за своєчасно й цікаво проведені семінари, консультації, засідання Клубу.

Весельська Л.П., ТОВ «Санні Фуд»:
– Семінар дуже змістовний, дякую за своєчасну інформацію. Питання, що мене цікавили, були висвітлені повною мірою. Дякую!

Трофимчук Альона Олександрівна, ТОВ «Берест-Люкс»:
– Дякую за гарне висвітлення питань семінару, за включення в тематику семінару актуальних на даний момент тем.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3433]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!