Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розвиваємо агробізнес!

December 22, 2016

Саме під таким гаслом 13 грудня в актовому залі Кіровоградського міськвиконкому пройшов семінар-практикум для бухгалтерів аграрної галузі. Про законодавчі зміни у сфері державної реєстрації прав та бізнесу у зв’язку із прийняттям Верховною Радою України 06.10.16 р. Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження європейських стандартів захисту прав власності та економічних інтересів громадян та інвесторів» слухачам розповів начальник реєстраційної служби Кіровоградського районного управління юстиції Віталій Секмедін. Він запевнив учасників, що цей закон має на меті запобігти поширеній в Україні практиці рейдерства. Віталій Валентинович відповів на численні запитання бухгалтерів та заздалегідь отримав від них запрошення на наступний семінар.
З позитивного відгуку про журнал «Баланс-Агро» розпочав свою розповідь кандидат економічних наук, доцент кафедри бухгалтерського обліку ЦНТУ Віталій Іванечко. За його спостереженнями, студенти їх факультету для всіх курсових та дипломних робіт передусім використовують матеріали саме цього видання. Та й колеги-викладачі, за словами Віталія Олександровича, частенько посилаються на матеріали видань ВКК «Баланс-Клуб».
З презентації, підготовленої експертом-лектором, слухачі дізналися про зміни в законодавстві стосовно фермерських господарств, розглянули на прикладах випадки нарахування ПДФО і військового збору, а також поміркували про те, яку систему оподаткування обрати на наступний рік кожному конкретному господарству. Зрозуміло, що до Віталія Олександровича, як практика, запитань було багато не лише під час семінару, а й після нього. А взагалі, зустрітися домовилися через місяць, щоб почути про всі новації, які приготували для нас вигадливі законодавці.

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3447]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!