Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Близько 400 бухгалтерів Кіровоградщини пройшли навчання в листопаді на семінарах ВБК

November 28, 2016

На початку місяця відбувся небачений за місцевими мірками кущовий семінар для фахівців Маловисківського та Новомиргородського районів. В актовий зал Маловисківської районної ради довелося знести стільці з усієї будівлі, аби вмістити всіх бажаючих повчитися. Працівники ради не змогли пригадати заходу, який би викликав подібний ажіотаж серед бухгалтерської спільноти районів.  
За традицією, що склалася, розпочався семінар із розповіді про 25-річчя компанії «Баланс» та її презентації. Про здобутки компанії, її видання, а також про діяльність ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» присутнім розповіла голова обласного осередку організації Еліна Мороко.
Далі слово було надано постійному лектору ГО «ВБК», начальнику відділу з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області Ганні Масловській. Розглядалися питання оплати праці, індексації та відповідальності за порушення трудового законодавства. На думку фахівців, семінар виявився дуже цікавим, корисним і актуальним.
А через два тижні, того дня, коли у Кропивницькому випав перший сніг, для бухгалтерів відбувся ще один великий освітній захід на тему: «Індексація доходів. Зміни у проведенні публічних закупівель». Цього разу на семінар з’їхалися спеціалісти з усієї області. Щоправда, їхати довелося не лише учасникам семінару, а й самим лекторам. Редактор журналу «Баланс-Бюджет» Олена Качковська та експерт електронного майданчика «Е-тендер» Катерина Козачок подолали за добу 600 км, аби висвітлити для аудиторії злободенні питання.
Зрозуміло, що крім суттєвого поповнення своїх знань кожен учасник семінару, завдяки «Баланс-Клубу», отримав свій примірник журналу, більше дізнався про компанію, її видання, широку громадську діяльність ВБК та взяв участь у розіграші призів. Незважаючи на низький температурний режим, у якому бухгалтерам довелося перебувати майже п’ять годин, відгуки про проведений захід були дуже теплі. Як сказала після семінару одна з учасниць: «Такий гарний семінар! Якби не так холодно, то й цілий день би сиділа, слухала!)))»

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3380]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!