Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Велике бухгалтерське прибирання, або завершуємо 2016 рік

December 14, 2016

7 грудня у приміщенні Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації відбувся семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу». На семінарі розглядались питання закриття повного річного циклу бухгалтерського та податкового обліку у 2016 році на підприємстві. Лектор Зубрицька І. Ю. детально зупинилася на питаннях обліку первинки, обліку документів, правильності їх ведення, проаналізувала основні ділянки обліку ПДВ, ПДФО, ЄСВ, військового збору, основних засобів, сумнівної та безнадійної заборгованостей, складського обліку, маркетингових заходів до Нового року.
З актуальними законодавчими змінами, що відбулися протягом листопада 2016 року, ознайомила учасників директор департаменту адміністративно-юридичного забезпечення електронної системи Uteka Кириченкова Л.А.
Трегуб І.А, керівник відділу із захисту авторських прав ТОВ «Скайлайн Софтвер», розповів учасникам, як уникнути ризиків використання неліцензійного програмного забезпечення «1С:Підприємство» та про наслідки роботи з неліцензійними версіями.
Приємним сюрпризом стало вручення фінансовим директором Групи компаній «Баланс» Бондар С.В. фірмового щоденника учасниці семінару Загорулько Н.М. (ТОВ «АПК Насташко»), яка передплатила видання «Баланс» на 2017 рік і пройшла реєстрацію за програмою «Усе включено».
Семінар-практикум пройшов у форматі запитань і відповідей. Учасники залишились дуже задоволеними, відзначивши професійність спікерів, актуальність тем, а також високу організацію семінару-практикуму.

Швець В.П., бухгалтер ТОВ «Агро Соул»:
– Приємно вражена організацією семінару і окремо – лектором Зубрицькою І.Ю. Отримала масу інформації для роздумів та застосування на практиці наданих рекомендацій. Бажаю розширення кола спільноти «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Дякую вам! На семінарах я поповнюю свої знання та отримую відповіді на будь-які запитання. Ви – це те, що нам треба!

До нових зустрічей!
Чепурова С.В.,
виконавчий директор
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i3418]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!