Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном можна в ЦОП

December 6, 2016

Роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) та тютюновими виробами може здійснюватися суб'єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій.
Подати документи та отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями (далі - ліцензія) та тютюновими виробами підприємці можуть в Центрах обслуговування платників за місцем проведення торгівельної діяльності та до управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів  ГУ ДФС в Одеській області за адресою: Старобазарний сквер, 3, м.Одеса, 65011.
Ліцензія видається за заявою суб'єкта господарювання.
У заяві має бути зазначено вид господарської діяльності, на провадження якого суб'єкт господарювання має намір одержати ліцензію.
Для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами у заяві також зазначається адреса місця торгівлі.
У заяві на отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.
Ліцензія або рішення про відмову в її видачі видається заявнику не пізніше 10 календарних днів з дня одержання документів. У рішенні про відмову у видачі ліцензії повинна бути вказана підстава для відмови.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Poluchit-licenziyu-na-pravo-roznichnoj-torgovli-alkogolem-i-tabakom-mozhno-v-COP

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!