Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оприлюднено оновлений план заходів щодо реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні

September 29, 2016

Уряд прийняв розпорядження від 22.09.16 р. № 688-р "Деякі питання реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні".
Документом затверджено нову редакцію плану заходів щодо реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.
Це сприятиме оновленню завдань, строків їх реалізації, а також виконавців таких завдань з метою подальшої реалізації положень Концепції.
Основними заходами передбачається розроблення концептуальних пропозицій секторальних реформ у сферах освіти, охорони здоров'я, соціального захисту; проектів законів України про засади адміністративно-територіального устрою щодо посилення відповідальності органів місцевого самоврядування за прийняття рішень, що порушують Конституцію та закони України, статусу та виборів старост, розширення переліку послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг та забезпечення супроводження у Верховній Раді України проектів законів України, необхідних для реалізації реформи, проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи, надання консультативно-методологічної допомоги, запровадження в територіальних громадах (передусім в об'єднаних територіальних громадах) дільничних поліцейських.
Прийняття розпорядження сприятиме реалізації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Obnarodovan-obnovlennyj-plan-meropriyatij-po-realizacii-Koncepcii-reformirovaniya-mestnogo-samoupravleniya-i-territorialnoj-organizacii-vlasti-v-Ukraine

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!