Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Об`єкти держвласності дозволили передавати безкоштовно комунальним підприємствам

September 4, 2015

Передані в комунальну власність об'єкти за цільовим призначенням не можна відчужувати у приватну власність.

Верховна Рада України прийняла закон, підготовлений Міністерством економічного розвитку і торгівлі, про внесення змін до закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", який передбачає можливість безкоштовно передавати об'єкти державної власності комунальним підприємствам.

Згідно з документом, Кабінет Міністрів за погодженням з Міністерством фінансів, Фондом державного майна і Мінекономрозвитку може прийняти рішення про безкоштовну передачу окремих об'єктів державної власності у комунальну власність для використання органами місцевого самоврядування, навчальними закладами, установами культури, спорту, охорони здоров'я, соціального забезпечення та дитячими оздоровчими таборами.

Також законопроект передбачає прийняття зобов'язання органами місцевого самоврядування використовувати передані у комунальну власність об'єкти за цільовим призначенням і не відчужувати їх у приватну власність.

 

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Ob'yekti-derzhvlasnosti-dozvoliti-peredavati-bezkoshtovno-komunalnim-pidpriyemstvam-9207

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!