Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як перевести земельні лісові ділянки в нелісові?

February 3, 2014

Затверджено Порядок видачі дозволу на переведення земельних лісових ділянок до нелісових земель у цілях, пов`язаних із веденням лісового господарства, без їх вилучення у постійного лісокористувача або відмови в його видачі, переоформлення, видачі дубліката зазначеного дозволу.
Його видають територіальні органи Держлісагентства за погодженням з органом виконавчої влади з питань охорони навколишнього природного середовища АРК, обласними, Київською, Севастопольською міськими держадміністраціями.
Зокрема, постійні лісокористувачі, що виявили намір перевести земельні лісові ділянки до нелісових земель, звертаються із заявою до органу виконавчої влади з питань лісового господарства АРК, відповідних територіальних органів Держлісагентства за місцем розташування земельних лісових ділянок. До заяви додаються такі документи:
- обґрунтування необхідності переведення земельної лісової ділянки до нелісових земель у цілях, пов`язаних із веденням лісового господарства, та її розміру;
- графічні матеріали, в яких зазначено місце розташування та розмір земельної лісової ділянки.
Видача, відмова у видачі, переоформлення дозволу, видача його дубліката здійснюються відповідно до вимог Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

Постанова КМУ від 18.12.13 р. № 982 набула чинності з 01.02.14 р. ("Урядовий кур`єр" від  01.02.14 р. № 20).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!