Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни у порядку повернення помилково сплаченого ЄСВ

February 19, 2014

Внесено зміни до Порядку зарахування в рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів, затвердженого наказом Міндоходів від 09.09.13 р. № 450.
Зокрема, встановлено, що у разі помилкової сплати сум ЄСВ та/або застосованих фінансових санкцій на рахунок органу доходів і зборів, в якому платник не перебуває на обліку, такі кошти перераховуються шляхом оформлення підрозділом фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку органу доходів і зборів розрахункового документа про перерахування коштів на відповідний рахунок органу доходів і зборів, у якому платник перебуває на обліку, за заявою платника не пізніше 2-х робочих днів з дня надходження висновку координаційно-моніторингового підрозділу органу доходів і зборів про повернення надміру або помилково сплачених коштів.
Звернення та рішення реєструються в Журналі реєстрації звернень/рішень про повернення надміру або помилково сплачених коштів єдиного внеску підрозділами фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку.

Наказ Міндоходів від 14.01.14 р. № 12 набуде чинності з дня офіційного опублікування.


Новини за темою:

Повернення надміру або помилково сплаченого ЄСВ за участю Міндоходів

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!