Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінено порядок звітності про клірингову діяльність

July 29, 2014

Внесено зміни до Положення про порядок надання звітності про здійснення клірингової діяльності, затвердженого рішенням НКЦПФР від 27.12.13 р. № 2994.
Встановлено, що порядок і періодичність розрахунку особами, які здійснюють клірингову діяльність, пруденційних нормативів здійснюються відповідно до нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі - Комісія), що регулюють порядок і розрахунок пруденційних нормативів при здійсненні клірингової діяльності.
Відповідно до змін, Комісії повинні подаватися, крім щоденних і щоквартальних, також щомісячні дані (не пізніше десятого числа місяця, наступного за звітним). Щомісячні дані (крім банку) особи, яка провадить клірингову діяльність, складаються з довідки про дотримання пруденційних нормативів регулятивного капіталу і фінансового стану.
Крім того, Положення доповнено двома новими додатками: довідкою про дотримання пруденційного нормативу покриття зобов`язань учасників клірингу, довідкою про дотримання пруденційних нормативів регулятивного капіталу і фінансового стану.

Рішення НКЦПФР від 24.06.14 р. № 806 набуде чинності з 31.07.14 р., але не раніше його опублікування. Готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 05.08.14 р. № 60.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!