Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Обрання громадських представників для відбору держслужбовців за новим поряд

June 9, 2016

Нацдержслужба прийняла наказ від 12.04.16 р. № 76 "Про затвердження Порядку обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсних комісій з відбору осіб на зайняття посад державної служби".
Документ встановлює процедуру обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії з відбору осіб на зайняття посад держслужби категорій «Б» і «В» на принципах прозорості та відкритості.
Рішення по залученню і кількість представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії приймається керівником держслужби в державному органі.
Обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії відбувається на конкурсній основі.
Для організації та проведення конкурсного відбору серед представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії не пізніше ніж за 30 календарних днів до проведення конкурсу рішенням керівника держслужби в держоргані створюється комітет з відбору представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії.
Комітет утворюється у кількості не менше 3 осіб. Не менш 1/3 складу комітету повинні складати представники громадських об'єднань.
Держорган в строк не пізніше ніж за 30 календарних днів до проведення відбору представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії на своєму офіційному веб-сайті розміщує оголошення про проведення конкурсу.
Встановлено такі вимоги до кандидата, який претендує на місце в складі конкурсної комісії:
1) наявність громадянства України;
2) наявність вищої освіти за ступенем магістра;
3) наявність загального стажу роботи не менше 7 років;
4) наявність досвіду роботи на посадах держслужби і/або в органах місцевого самоврядування та/або досвіду роботи на керівних посадах в організаціях, установах та на підприємствах незалежно від організаційно-правової форми та форми власності не менше 3 років і/або володіння професійними знаннями в сфері держслужби, державного управління (в тому числі в сфері, пов'язаній з діяльністю органу) або управління людськими ресурсами;
5) володіння державною мовою;
6) здатність представляти інтереси суспільства і забезпечувати політично неупереджену і професійну роботу конкурсної комісії.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!