Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ціна на газ для суб`єктів господарювання, що здійснюють його видобуток, може бути знижена

January 29, 2014

Затверджено Зміни до Порядку формування, розрахунку та встановлення цін на природний газ для суб`єктів господарювання, що здійснюють його видобуток.
Зокрема, інвестиційна програма щороку до 1 вересня затверджується суб`єктом господарювання, що здійснює видобуток природного газу (далі - суб`єкт), у встановленому порядку відповідно до його статутних документів та надається на розгляд і затвердження центральному органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики в нафтогазовому комплексі.
Суб`єкт щороку разом із заявою та документами для встановлення чи перегляду ціни на природний газ подає на розгляд до НКРЕ затверджену центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики в нафтогазовому комплексі, інвестиційну програму щодо діяльності з видобутку природного газу на планований період.
Фінансування інвестиційної програми здійснюється за рахунок:
- коштів, отриманих від діяльності з видобутку природного газу, зокрема, частини розрахункового прибутку, амортизаційних відрахувань;
- інших джерел, не заборонених законодавством.
Інформація про діяльність з видобутку природного газу, інформація щодо фактичних показників витрат на оплату праці та інформація про виконання інвестиційної програми, пов`язаної з видобутком природного газу, надаються до НКРЕ суб`єктом щокварталу не пізніше 28 числа місяця, наступного після звітного періоду, та за підсумками року - до 28 лютого.
НКРЕ з урахуванням наявних документів, матеріалів та інформації може встановити такому суб`єкту ціну на природний газ нижчу, ніж рівень ціни, запропонований у заяві та доданих до неї документах.

Постанова НКРЕ від 31.12.13 р. № 1910 набуде чинності з дня офіційного опублікування.
[d1155] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!