Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

December 11, 2013

«БАЛАНС-БЮДЖЕТ» ділиться планами на 2014 рік
Шановні читачі!
Всеукраїнське видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» уже понад 12 років є надійним помічником бухгалтерів бюджетних установ.
Розуміючи всю відповідальність, покладену на фахівців обліку, ми намагаємося, щоб кожен бухгалтер знаходив на сторінках видання не лише рекомендації, як йому діяти у складних ситуаціях, а й переконливу аргументацію своїх дій. Із цією метою більшість наших матеріалів ми погоджуємо з фахівцями Держказначейства, Мінфіну, Держфінінспекції, профільних міністерств та відомств.
Наступаючий 2014 рік обіцяє бути багатим на зміни, пов’язані з реформуванням бухгалтерського обліку в бюджетній сфері. Крім того, зараз суттєво змінюється законодавство, що стосується державної служби. Деякі із цих змін уже набули чинності, однак більшість документів запроваджується вперше і почне діяти пізніше. Протягом наступного року ми надаватимемо вам детальні роз’яснення всіх новацій та на прикладах покажемо, як їх застосовувати на практиці.
На сторінках кожного номера передплатники знайдуть:
•           огляд змін у законодавстві;
•           тексти нормативних документів, що регулюють фінансово-господарську діяльність установ та закладів бюджетної сфери, із детальними та доступними для розуміння коментарями;
•           практичні рекомендації стосовно складання та виконання кошторисів, нарахування та виплати заробітної плати, здійснення закупівель, бухгалтерського та податкового обліку в бюджетних установах;
•           актуальні консультації провідних фахівців профільних міністерств та відомств України;
•           аргументовані відповіді на запитання читачів.
Крім того, кожен передплатник видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» має право скористатися телефонною консультаційною лінією, щоб отримати відповідь експерта на своє запитання. Саме ваші запитання допомагають нам глибше розуміти проблеми, які постають перед бухгалтерами бюджетних установ. А знаходити правильні рішення цих проблем ми маємо змогу завдяки тісній співпраці редакції із законодавчими та контролюючими органами.
А ще раз на місяць кожен передплатник видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» отримає додаток «Мій любий бухгалтер». Це єдине в Україні (і не тільки) видання для дозвілля, адресоване людям однієї професії. І цілком імовірно, що саме ваше фото ми побачимо на обкладинці додатка та інтерв’ю саме з вами прочитаємо в рубриці «Будемо знайомі!».
Отже, шановні колеги, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, яка допоможе нам із вами з легкістю зустрічати зміни та почуватися впевнено за будь-яких обставин!

З повагою та піклуванням
Наталія КРАВЧЕНКО,
шеф-редактор видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ»


Новини за темою:

Про плани видання «БАЛАНС» на 2014 рік

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!